Wijthmen klaar voor PEC Zwolle

Seizoen 2018-2019 kan beginnen
 
KLAAR VOOR PEC ZWOLLE

Trainer John van ‘t Schip en de rest van PEC Zwolle kunnen gerust zijn: VV Wijthmen is er weer klaar voor als maandag (25 juni) om 19.00 uur de eerste training wordt afgewerkt op Sportpark De Elshof aan de Erfgenamenweg. De spelers worden er een maand lang, met een korte onderbreking, klaargestoomd voor het nieuwe seizoen. Hopelijk kan de droomstart van vorig jaar nog eens dunnetjes worden overgedaan.
IMG-20180623-WA0008(web)

Bebording nieuwe sponsor aanbrengen

Aan de velden zal het niet liggen. Die liggen er weer geweldig bij. Met en macht en macht, onder de bezielende leiding van Alfred Meiberg, en in nauwe samenwerking met de ROVA is eraan gewerkt om de beide velden in optimale conditie te krijgen. Dat is dus gelukt.
De belangstelling van pers en publiek zal maandag ongetwijfeld groot zijn als een keur aan versterkingen de eerste meters in het trainingsshirt van PEC Zwolle afleggen. Inclusief Mike van Duinen. Het heeft even geduurd en het kostte een paar centen maar deze week kwam de recordtransfer van de 26-jarige spits, overgenomen van Excelsior, dan eindelijk toch rond. De alsmaar groeiende supportersschare zal hem ongetwijfeld een warm welkom heten.
Van Duinen is bepaald niet de enige aangetrokken nieuweling. Ook Gustavo Hamer (van Feyenoord), Zian Flemming (van Ajax), Kenneth Paal (van PSV) zullen zich voorstellen. Dat hoeft Darryl Lachman (van Willem 2) niet echt. Hij speelde reeds eerder in Zwolle.
Ook een blikvanger is Australiër Michael Vakalis, de nieuwe assistent-trainer, die de plaats inneemt van de naar het Oranje van Ronald Koeman vertrokken Dwight Lodewege.
Wie met de auto naar Wijthmen komt, wordt aangeraden over de dan net geopende nieuwe N35 te rijden.
De laatste voorbereidingen op de komst van PEC Zwolle.
IMG-20180623-WA0010 web IMG-20180623-WA0009(web) IMG-20180623-WA0007 (web)