Helikopter in moeilijkheden boven Herfte-Wijthmen?

Gisteren, zaterdag 29 april omstreeks het middag uur leek er boven Wijthmen een helikopter in moeilijkheden, het cirkelde laag over de bomen en maakte een landing in het grasland van de familie Loghtenberg aan de Valkenbergweg.

Bij enige navraag bleek het te gaan om een cadeau van het personeel van architectenbureau Moritz aan de eigenaar. Hij had de leeftijd van 65 jaar  bereikt.

Rob Moritz is onder anderen de vormgever van het prachtige H.C.O. gebouw aan de Van Wevelinkhovenstraat, waarvan het dak lijkt op een ongeslagen vel papier.

Eigenaar Loghtenberg keek heel vreemd op van deze landing omdat hiervan geen melding was gemaakt bij hem.

De helikopter bleef een ongeveer twintig minuten in het grasland staan, waarbij een aantal personen instapten. Vervolgens steeg het toestel op voor een luchtreis van ongeveer een half uur.

Bij terugkomst lande de helikopter in het grasland van de familie Klink.

We wensen Rob Moritz nog een fijne verjaardag toe en wat de eigenaren van de graslanden betreft, zij hebben vast een mooie bos bloemen gehad.

Onderstaand een impressie:

web-DSC00660 web-DSC00665 web-DSC00667 web-DSC00670web-DSC00674web-DSC00675 web-DSC00678 web-DSC00679 web-DSC00684www.hitwebcounter.com

This Website Visits