Facebook Historisch Wijthmen voorlopig op zwart.

Asfaltfabriek Wijthmen-01 v Ittersum-banner

 

Velen van u hebben het inmiddels al ontdekt: “Facebook Historisch Wijthmen” is verdwenen van internet.

Na we mogen hopen spreken we hier van een tijdelijke status , maar wat is er aan de hand?

De pollicy van Facebook heeft een wijziging ondergaan en één van die wijzigingen is dat de Facebook gebruikers hun eigennaam moeten gaan gebruiken zoals zij dit ook in het dagelijks leven doen, dus bijvoorbeeld geen pseudoniem.

Hier valt natuurlijk veel van te zeggen, misbruik ligt natuurlijk altijd op de loer.

Historisch Wijthmen is de naam die is gekozen omdat dit de mensen aanspreekt en er direct duidelijk wordt gemaakt wat deze Facebook pagina nu daadwerkelijk in houd.

Op dit moment vindt er nog een briefwisseling plaats met Facebook om toch de oorspronkelijke naam als leidraad te behouden met op de achtergrond de naam van de beheerder(s).

Hoe lang deze ontwikkeling gaat duren hangt voor een groot deel af wat de werkzaamheden die er moeten komen als er een geheel nieuwe pagina moet worden opgezet.

Basis van een eventuele nieuwe pagina zal altijd de inbreng van onze 555 vrienden moeten zijn, hun inbreng is van essentieel belangvoor onze geschiedenis.

Welke kant we ook opgaan, de bijdragen uit het verleden zijn zeker gesteld en worden via deze website gepubliceerd zoals afgesproken.

We hopen dat u begrip heb voor de nu ontstane situatie en vragen u dit bericht te delen.

 

Gerard Hulsmann