Belangrijk nieuws van Historisch Wijthmen Herfte Zalné

Vakantietijd

Vakantietijd

Juli en augustus 2019 zijn de maanden dat Historisch Wijthmen Herfte Zalné tijd nodig heeft om vele zaken bij te werken zoals uw publicatie op Wijthmen.nl en natuurlijk is er ook de tijd voor een vakantie. Vrijdag 28 juni is voorlopig de laatste bijdrage.

Vrijdag 6 september om 14.00 uur gaan we verder met dit geweldige avontuur.

Op de Facebook pagina blijft er altijd ruimte om u eigen geschiedkundige zaken in te brengen door ze te plaatsen of door  in te brengen via mail of Messenger of het contactformulier op wijthmen.nl.

Sommige mensen hebben moeite met het digitale tijdperk, geen nood, ook hier is een oplossing: één telefoontje is genoeg om deze plooi glad te strijken. (telefoon: 06-2086.7735)

Ook is het tijd om te bezien wat de status van Historisch Wijthmen nu eigenlijk is, kunnen we doorgaan of dreigt het doek te vallen? Er is veel belangstelling naar foto’s video’s, verhalen en dergelijke over onze geschiedenis en dat is een belangrijk gegeven en geeft ook een bemoediging om hiermee door te gaan.   De feitelijke inbreng gezien over de bijna 450 leden van deze groep is echter laag en daarmee zijn we aangekomen bij een probleem over de voortgang!

Zoals vaak aangegeven is er materiaal nodig om Historisch Wijthmen in stand te houden. Een mooi item zal bijvoorbeeld volgend jaar de 75e jarige bevrijding zijn waarbij Wijthmen als eerste dorp binnen Zwolle kennis mocht maken met deze herwonnen vrijheid.

Maar er zijn meer onderwerpen die erg belangrijk zijn en die niet voor ons nageslacht verloren mogen gaan, doet u mee?