Advies aan automobilisten: Kom via N35 (Heinoseweg) naar Wijthmen

n35

Bij de eerste training van PEC Zwolle in dit seizoen, aanstaande zaterdag om 14.00 uur op Sportpark De Elshof in Wijthmen, wordt veel belangstelling van supporters verwacht. Daarom zijn speciale maatregelen genomen om alles in goede banen te leiden.

PEC Zwolle, onder leiding van de nieuwe hoofdtrainer John van ‘t Schip, traint een paar weken op het hoofdveld van de zaterdagclub uit Wijthmen, omdat het eigen kunstgrasveld in het MAC³PAC Stadion wordt vervangen.

Bezoekers uit de richting Zwolle wordt geadviseerd met de auto via de N35 (Heinoseweg) te rijden en de afslag richting Dalfsen (Kroesenallee) te nemen. Door vervolgens bij de tweede afslag linksaf om de dorpskern te rijden, komt men na circa 500 meter bij Sportpark De Elshof. Stewards en parkeergeleiders zullen u naar uw parkeerplaats begeleiden. Deze is op korte loopafstand van het sportpark. Parkeren in de berm van de Erfgenamenweg is verboden. De politie waarschuwt dat overtreders zullen worden bekeurd. Fietsers kunnen door Herfte rijden of langs de Wijthmenerplas. Voor hen zijn speciale fietsenstallingen klaargezet.